FAQS

Stel elke vraag?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Veelgestelde Vragen

Bieden is eenvoudig! Navigeer simpelweg naar het artikel waarin je geïnteresseerd bent, voer je bodbedrag in en klik op de knop "Bod Plaatsen". Zorg ervoor dat je je bod controleert voordat je het bevestigt. Je ontvangt real-time updates over de biedstatus van het artikel.

Wij accepteren diverse veilige betaalmethoden, waaronder de belangrijkste creditcards en digitale betaalopties. Betaalgegevens worden verstrekt aan het einde van een succesvolle veiling. Wees gerust, alle transacties worden versleuteld voor uw veiligheid.

Ja, je kunt je biedingen in real-time volgen. Bezoek de sectie "Mijn Biedingen" in je account om de artikelen te bekijken waarop je hebt geboden, hun huidige status en of je de hoogste bieder bent.

Wij geven prioriteit aan transparantie en authenticiteit. Elk artikel wordt vergezeld van gedetailleerde beschrijvingen en, indien beschikbaar, informatie over de herkomst. Ons team controleert de artikelen grondig om hun legitimiteit en kwaliteit te waarborgen.

Ja, we nemen de beveiliging van uw informatie serieus. Onze website gebruikt encryptieprotocollen om uw persoonlijke en betalingsgegevens te beschermen. Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer details over maatregelen ter bescherming van gegevens.